Vrei să fii un bassist cât mai versatil posibil și să te descurci cel puțin decent cu fiecare tehnică de pe bass? Te invit la:

"Tabăra de SLAP"

pentru cei ce vor să învețe CORECT de la ZERO această tehnică spectaculoasă pe BASS!

4 Zile de Workshop-uri LIVE

cu Adrian Ciuplea

(Vița de Vie)

28 Februarie - 3 Martie

2022

(eveniment online, 100% GRATUIT)

De ce să te înscrii?


Ca să poți învăța să cânți cu SLAP într-un un cadru organizat si bine structurat unde poti sa descoperi tehnica corectă de a canta, și să evoluezi chiar și de la nivel 0...În plus, daca vrei sa inveti ceva nou la Bass in acest an, daca vrei sa progresezi și sa canti asa cum ti-ai dorit intotdeauna => a studia ORGANIZAT nu mai e doar ceva optional, ci esential.Alternativa e să pici în capcana YouTube unde te poți pierde foarte ușor!


Uite și tu câte informații găsești pe acest subiect.. 3.100.000 ... E pur și simplu o nebunie!

Dacă nu te înscrii, pur și simplu pierzi una dintre cele mai rapide, la îndemână și eficiente metode de a învăța SLAP așa cum trebuie!Și dacă nu știi cum să cânți cu această tehnică într-un mod eficient, simplu, care să nu îți consume ore întregi în fiecare săptămâna, am pentru tine o veste bună!Între 28 Februarie -3 Martie 2022 organizez o "Tabără" de SLAP pentru cei ce cântă la Bass și vor să învețe ușor aceast stil (eveniment online, gratuit).
Este un eveniment 100% GRATUIT: timp de 4 zile ne întâlnim într-un grup privat de Facebook și lucrăm împreună pentru a-ți pune bazele acestui stil de cântat la Bass!
În fiecare zi vom discuta un singur lucru și te voi ghida pas cu pas, astfel încât la final să capeți încredere 100% în cum cânți!
In doar 4 zile (între 28 Februarie - 3 Martie 2022) vei avansa de la "confuzie" la claritate si vei stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a incepe sa vezi REZULTATE REALE la modul tău de a cânta SLAP la Bass
Sună bine?

Esti gata ca in anul 2022 sa ai cel mai bun an in progresul tău pe Bass?

Atunci înscrie-te și hai să studiem împreună!
Ocupa-ti locul gratuit la Tabara de SLAP (4 zile de training si coaching LIVE) chiar acum:

Iată cum se va desfășura totul:


Timp de 4 zile ne vom intalni LIVE intr-un grup privat de Facebook si vom discuta despre câte un subiect important pentru tehnica de SLAP (o sesiune de training LIVE cu timp dedicat pentru a raspunde oricaror intrebari si a oferi sfaturi celor ce poate nu au multa experienta).
Inregistrarea fiecarei sesiuni va fi disponibila pentru cei care nu pot participa live.


ZIUA 1

Studiem cele 2 poziții de SLAP ale mâinii drepte, încât să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine! (+exemple reale)

ZIUA 2

Cum am învățat eu să lovesc PRECIS cu Thumb-ul (și cum o poți face și tu)

ZIUA 3

3 Exerciții și Formule de Bass - ce te vor ajuta să cânți relaxat și cu un ton Excelent!

ZIUA 4

Cea mai importantă zi - Vom lucra tehnica de POP și îți voi arăta un PLAN de studiu pentru 90 de zile ce-ți va transforma masiv tehnica ta de SLAP


Tabăra de SLAP pentru Bassiști este o experiență nouă, diferită!

Nu este doar un training la care asiști pasiv si apoi nu faci nimic cu ce ai invatat!


Vom lucra impreuna in fiecare zi, pentru ca tu sa implementezi ceea ce ai invatat si, astfel, sa progresezi imediat.


Păreri sincere de la alți Bassiști

Sute de Bassisti sunt super încântați de tot ce au învățat până acum în Workshop-urile mele!

Dacă îți dorești să înveți să faci SLAP "ca la carte" și să-ți îmbunătățești Tehnica și Ritmul, înscrie-te chiar acum:

În TABĂRA DE SLAP vei afla tot ceea ce contează cu adevărat pentru a cânta cum trebuie, a avea un Ritm Solid și a căpăta versatilitate pe Bass.

© 2022 - Adrian Ciuplea BASS ACADEMY